Moja strona główna

Design baju tunang


Baju Blouse Wanita SaYe PunYe Belog: Design Baju Nikah Design Baju Kebaya 20.02.2011  Kain pasang untuk baju nikah dah lama beli. Dibuat hantaran masa kami bertunang. Sebabnya mak encik tunang kata, beli baju nikah siap2, nanti da dekat2 nak
hmmmbaju tuk disewa ni kan terhad pada size kecil sahaja kewutk plus size xde kew!? nak tahu jugak pakej tuk tunanghujung bulan mei..area cherasthanx..

Design baju tunang

Baju Kurung Pattern BUTIK PENGANTIN D'NAAZ PUCHONG(Graduated from Nora Bridal Creation ...

Ombak Creatives: Baju Pegantin (New Design)



13.07.2012  As salamhari ni CM nk survey fesyen-fesyen baju untuk majlis tunang, akad nikah n sanding..ape pom yg penting skrg ni baju tunang la..bayak jugak la
  • DE'SSA BEAUTY HOUSE: Baju Tunang atau Akad Nikah

  • Pakaian Pengantin Untuk Dijual - PAKEJ PERKAHWINAN 2012 | PAKEJ ...
    Butik kami memerlukan tukang jahit part time/full time di butik kami boleh hubungi saya untuk interview 012-3353561(ima)
    Pakaian Pengantin Untuk Dijual - PAKEJ PERKAHWINAN 2012 | PAKEJ ...

    Design baju tunang



    "LiFe InSpiRaTioN": Fesyen Baju Tunang


    20.09.2010  Dijahit untuk pelanggan yang suka akan 'design simple'. Sesuai untuk majlis tunang atau akad nikah. Manik boleh ditambah atas permintaan. Bayaran upah
    20.08.2012  Ok kan yeayyy! so skrg kena start gunting lace! Anway untuk nampak lebih seri pada wajah baju, Nisa tambah dengan manik pearl warna cream kat lace tu.
    Rhythm of Erotas: Baju tunang
    .